vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå

4.428 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i trendy blå stof design – det perfekte valg til din moderne soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946511 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm er ikke bare en almindelig seng – det er en investering i din søvnkvalitet og dit velvære. Den smukke blå farve og det stilfulde design gør denne seng til et æstetisk statement i ethvert soveværelse.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Sengegavlen kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov, og den giver en fantastisk støtte, når du sidder op i sengen.

Et af de unikke features ved denne seng er det farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige lysshow. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du enestående støtte og tilpasningsevne, så du kan sove trygt og komfortabelt hele natten.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig, så du kan føle dig tryg og beskyttet. Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem samling. Bemærk, at den kræver en 5V USB-strømkilde, som ikke medfølger i pakken.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne spektakulære kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forføre af både det smukke design og de praktiske funktioner og oplev en helt ny fornemmelse af velvære i din søvnoplevelse.

Scroll to Top