vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.963 kr.

Få din drømmeseng til en fantastisk pris – vidaXL kontinentalseng i fløjl, 160×200 cm, mørkegrå. Komfort og stil i én løsning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918194 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå, Pris: 4733.00
Drømmer du om en god nats søvn fyldt med komfort og velvære? Så er denne smukke kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlstextur tilfører denne seng både stil og funktion til dit soveværelse.
Sengens sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig optimal støtte, når du skal slappe af med en god bog eller se din yndlingsfilm. Den bløde fløjlmadras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.
Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men tilføjer også ekstra blødhed og bekvemmelighed til din søvnoplevelse.
Som en ekstra bonus kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.
Dyk ned i en verden af ren afslapning og luksus med denne unikke kontinentalseng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Leveres med brugervenlig monteringsvejledning for nem og hurtig opsætning. Giv dig selv den allerbedste søvnoplevelse med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top