vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour lysegrå

3.013 kr.

Med vores elegante kontinentalseng får du luksus og stil i ét med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og design i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873651 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den bløde fløjlsoverflade i en smuk lysegrå farve vil få dig til at føle dig helt forkælet, mens du nyder en god nattesøvn. Sengegavlen kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

LED-lysstriben tilføjer et magisk touch til rummet, skaber en beroligende atmosfære med sit farverige lys. Denne seng er ikke kun et møbel, det er en oplevelse. Madrassen med pocketfjedre sikrer høj komfort og støtte, mens topmadrassen med hudvenligt betræk gør din søvn endnu mere behagelig.

Designet med hensyn til både funktionalitet og æstetik, vil denne kontinentalseng med LED-lys være en fantastisk tilføjelse til ethvert moderne hjem. Skab din egen lille oase af velvære og stil med denne luksuriøse seng fra vidaXL. Lad dig fortrylle af dens skønhed og nyd en god nattesøvn hver eneste nat. Gør dig klar til at drømme sødt i din nye favorit seng.

Scroll to Top