vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.375 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære og sov bedre hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841798 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 90×190 cm får du ikke bare en seng, men en hel oase af komfort og stil til dit soveværelse. Denne seng vil ikke blot være stedet, hvor du sover, men også det centrale punkt i dit værelse, hvor funktion møder æstetik på smukkeste vis.

Sengen er udført i et slidstærkt stof i en elegant gråbrun nuance, der både er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op og læser en god bog eller slapper af med din yndlingsserie.

Et af sengens mest spektakulære features er den farverige LED-strip, der bringer liv og stemning til rummet. Du kan skabe din helt unikke atmosfære ved at vælge mellem et udvalg af farver og lyseffekter, som passer til dit humør og behov.

Under sengens overflade gemmer sig en madras med individuelle pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse. Topmadrassen er betrukket med hudvenligt stof for ekstra komfort og velvære.

Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Der medfølger en LED-strip med en længde på 55 cm samt en USB-ledning og strømkabel for let tilslutning. Vælg vidaXL kontinentalsengen med LED-lys for en unik kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse.

Scroll to Top