vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.391 kr.

Få en luksuriøs og moderne søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant blå stof er denne seng det ultimative statement til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841800 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stofudgave på 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Med sit moderne design og innovative funktioner vil denne seng fuldkommen forvandle dit soveværelse og give dig en god nats søvn.

Det slidstærke stof i en elegant blå farve tilføjer et sofistikeret touch til sengen og sikrer samtidig åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, så du kan sidde komfortabelt oprejst, mens du læser eller ser tv i sengen.

Det unikke LED-lys i sengens ramme skaber en atmosfære af ro og komfort i dit soveværelse. Det farverige lysbånd giver dig mulighed for at skabe en personlig stemning og tilpasse lyset efter dit humør.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en behagelig og støttende søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer en uforstyrret søvn. Topmadrassen har en blød og hudvenlig overflade, der giver ekstra komfort og beskyttelse.

Bemærk, at denne kontinentalseng med LED-lys leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem. En USB-stik er integreret i sengen, men vær opmærksom på, at en 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Derudover kan LED-striben tilpasses i længden for at passe perfekt til din seng.

Opgrader dit soveværelse med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stofudgave, og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet i din søvnoplevelse. Gør dit soveværelse til et fristed af luksus og ro med denne unikke seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og velvære.

Scroll to Top