vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

5.883 kr.

Få drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Opgrader dit soveværelse i dag og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842000 Kategori:

Vil du opleve ultimativ komfort og stil i dit soveværelse? Så kig nærmere på vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk gråbrun farve. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit hoved – det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance.

Sengens slidstærke stof giver dig ikke kun et sofistikeret udseende, men også åndbarhed og holdbarhed, der vil vare i mange år fremover. Glem alt om ubehagelige senge – vores kontinentalseng er designet til at give dig den optimale støtte og komfort hver nat.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din senglæsning efter behov og nyde den bedste rygstøtte, når du slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie. Og hvad med de farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse og lyser op i mørket på en smuk måde?

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, får du ikke kun den højeste kvalitet og holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne og støjdæmpning, så dine nætter vil være fredelige og behagelige. Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig, hvilket sikrer en god nats søvn hver gang.

Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering, og du kan være sikker på den fulde funktionalitet af LED-lysene. Vær opmærksom på, at den hygiejniske topmadras ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet, så du kan være sikker på at modtage en helt ny og ren topmadras hver gang.

Med dimensioner på 203 x 200 x 118/128 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for hver madras og 200 x 200 x 5 cm for topmadrassen, vil denne kontinentalseng med LED-lys tilføje luksus og stil til dit soveværelse. Pakken indeholder alt hvad du behøver: sengeramme, sengegavl, madrasser, topmadras og LED-lys.

Grib chancen for en god nats søvn i en seng, der ikke kun er funktionel, men også smuk og elegant. Lad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys være din luksuriøse oase af komfort og stil – du fortjener det.

Scroll to Top