vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

4.507 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Elegant design, luksuriøs komfort og stof i en smuk blå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839886 Kategori:

Præsentation af vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i blå stof. Dette fantastiske møbel vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med et enkelt og rent udseende af slidstærkt stof er denne kontinentalseng en ægte perle i enhver soveværelsesindretning.

En af de unikke funktioner ved denne seng er den indbyggede LED-lysstrip, der bringer en farverig og stemningsfuld belysning til dit soveværelse. Du kan skabe den perfekte atmosfære med et tryk på en knap og nyde dine aftener i stil og elegance.

Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en behagelig støtte, når du læser eller ser tv i sengen, men den tilføjer også et strejf af elegance til sengens design. Aldrig har en seng været så funktionel og stilfuld på én gang.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder en luksuriøs liggeoplevelse, da fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød for en uforstyrret nattesøvn. Og for at fuldende din komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der tilføjer en ekstra lag af blødhed og støtte.

Den blå farvetone i stoffet giver sengen et frisk og moderne udseende, der vil smelte sammen med enhver indretning. Skab dit eget personlige fristed med denne overdådige kontinentalseng og lad dig fordybe i ren luksus og stil.

Alt dette og mere til leveres til dig med en brugervenlig installationsmanual for nem montering. Skab din egen drømmeoase i soveværelset med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i blå stof. En investering i din komfort og velvære, der vil bringe glæde i mange år fremover. Bestil din seng i dag og tag det første skridt mod en bedre søvn og en smukkere seng.

Scroll to Top