vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.251 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og lækker blå stofbetræk. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810351 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng – det er et kunstværk, der forvandler dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Med sit enkle og rene design i smukt blåt stof vil denne seng blive det strålende centrum i dit soveværelse og skabe en atmosfære af luksus og velvære.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng både er komfortabel og holder i lang tid. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det ægte wow-element ved denne seng er det farverige LED-lys, der løber langs sengens kanter og skaber en magisk stemning i rummet. Med et enkelt tryk på en knap kan du skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter, så du kan tilpasse stemningen efter dit humør.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng enestående. Den er også designet med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig og slidstærk, så du kan sove trygt og dybt hver eneste nat. Og med den medfølgende LED-strip, der let kan tilpasses i længden, kan du skabe dit helt eget lysshow i soveværelset.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fortrylle af lyset, komforten og skønheden og skab dit eget personlige tilflugtssted i dit hjem. Din nattesøvn har aldrig været mere stilfuld og behagelig. Velkommen til drømmenes verden med denne unikke kontinentalseng.

Scroll to Top