vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof gråbrun

3.945 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED lys og stilfuldt design er denne seng det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810419 Kategori:

Oplev den ultimative kombination af luksus og avanceret teknologi med vidaXL’s kontinentalseng med LED-lys i stof i en elegant gråbrun farve. Denne seng bliver det strålende centrum i dit soveværelse og vil forvandle din soveoplevelse på en unik måde.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun giver et rent og enkelt udseende, men også er åndbart og modstandsdygtigt. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at tilbyde den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Den virkelige stjernestatus ved denne seng er dens farverige LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en atmosfære af ro og afslapning. De indbyggede pocketfjedre i madrassen tilbyder uovertruffen kvalitet, holdbarhed og komfort, samtidig med at de effektivt absorberer støj og stød.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt betræk og fyld af blødt skum, der tilfører ekstra komfort til din søvnoplevelse. Bemærk venligst, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres med alt hvad du behøver for at komme i gang, herunder en brugervenlig monteringsmanual. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men at sengen leveres med et praktisk USB-stik.

Med målene 203 x 120 x 118/128 cm (L x B x H) får du en rummelig og komfortabel seng, der vil passe perfekt til dit soveværelse. Forkæl dig selv med en eksklusiv og moderne søvnoplevelse med vidaXL’s kontinentalseng med LED-lys i stof – det ultimative valg for dem, der ønsker det bedste af det bedste.

Scroll to Top