vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå

4.171 kr.

Få en god nattesøvn og tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen i blåt stof og indbygget LED-lys.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809165 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm i blå stof er meget mere end bare en seng – den er en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Med sit moderne design vil denne kontinentalseng med LED-lys blive det ultimative fokuspunkt i dit rum og skabe en atmosfære af luksus og ro.

Det slidstærke blå stof, der dækker sengens ramme og sengegavl, tilføjer et touch af elegance og en let og ren følelse til rummet. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en stilfuld finish, men tilbyder også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det farverige LED-lys, der omgiver sengen, tilføjer en ekstra dimension af hygge og stemning. Skab din egen personlige oase af lys i mørket og lad LED-striberne tage dine tanker med på en rejse af farver og ro. LED-lysene på sengen er ikke kun dekorative, men også praktiske og funktionelle.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Den medfølgende topmadras er beklædt med hudvenligt stof, der er blødt og behageligt mod huden. Sammen skaber madras og topmadras det ideelle fundament til en god nats søvn.

Med USB-stikket på sengen kan du nemt oplade dine enheder, mens du slapper af eller sover. Produktet er let at samle og leveres med en brugervenlig manual for din bekvemmelighed.

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stofudgave er ikke bare en seng – den er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Skab dit eget lille paradis derhjemme med denne elegante og funktionelle seng, der vil forvandle dit soveværelse til en stjerneklar nattehimmel af komfort og skønhed.

Scroll to Top