vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof gråbrun

5.422 kr.

Få en god nattesøvn i luksus med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil i ét. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810520 Kategori:

Dykk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Denne seng er ikke bare et sted at sove, den er en oplevelse i sig selv. Lad dig fortrylle af det enkle og rene look, som stoffet bidrager med. Stoffet er ikke kun slidstærkt, det er også åndbart, hvilket skaber de ideelle betingelser for en god nattesøvn.

Sengegavlen er mere end blot en dekoration. Den kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller en film. Men det er ikke alt – denne kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der kan tilføje et touch af magi til dine nætter. Skab din egen personlige stemning med et enkelt tryk på en knap.

Under overfladen gemmer der sig en madras med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorbere støj og bevægelser, så du får en fredelig søvn. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Bemærk venligst, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Vær opmærksom på, at der ikke medfølger en USB-strømkilde til LED-lyset. Denne kontinentalseng kræver en lille smule samling, men bekymr dig ikke – vi leverer en letforståelig brugermanual for at gøre processen så enkel som muligt.

Dyk ned i en verden af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din soveværelse til et rum fyldt med fred, ro og skønhed. Lad ikke drømmene vente – sov som en konge hver nat.

Scroll to Top