vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.020 kr.

Få en god nattesøvn i luksus med vores kontinentalseng fra vidaXL i fløjl. Med indbygget LED-lys og elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806166 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionen 90×190 cm er ikke bare en seng, det er en oase af luksus og komfort. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af den bløde fløjlsoverflade i en dyb mørkeblå farve, der straks sender dig signaler om ro og velvære. Denne seng er designet til at give dig den ultimative soveoplevelse, hvor hvert element er nøje udvalgt for at sikre din bedste nattesøvn nogensinde.

Lad os starte med den bløde fløjlblanke, der omfavner sengens ramme i en elegant og sofistikeret stil. Fløjlsmaterialet er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en luksuriøs fornemmelse til din soveplads. Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden og giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Det mest iøjnefaldende træk ved denne seng er den farverige LED-strip, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Med et enkelt tryk på en knap kan du skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger og tilpasse stemningen efter dine præferencer. Det er som at have din egen personlige lysshow lige der i din seng.

Men denne seng handler ikke kun om udseende og stil, den er også konstrueret med kvalitetsmaterialer for at sikre en god nats søvn. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og skum, der giver dig ekstra komfort og støtte.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Du kan også tilpasse LED-striben ved at klippe den til den ønskede længde og tænde for det medfølgende USB-stik. Alt er designet med din komfort og bekvemmelighed i tankerne.

Overgiv dig til luksus og stil med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forføre af blød fløjlstil, farverigt lysshow og uovertruffen komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af velvære. Giv dig selv den gave af en god nats søvn og opdag, hvorfor denne seng er mere end bare et møbel – det er en livsstilserklæring.

Scroll to Top