vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

4.293 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og blødt stof er denne seng perfekt til dig, der ønsker en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773298 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en fortryllende blå farve. Denne sensationelle seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk blå nuance skaber en atmosfære af elegance og ro. Det åndbare stof er behageligt mod huden og sikrer en god nattesøvn. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til læsning eller tv-kiggeri.

Men den virkelige stjerne i denne seng er de farverige LED-lys, der omkranser sengen og lyser op i mørket med en magisk glød. Skab en unik stemning i dit soveværelse og lad lyset guide dig ind i drømmeland.

Madrasen med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og med dens slidstærke stofbetræk vil du føle dig som en konge eller dronning, når du ligger i sengen.

Bemærk, at for at sikre hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Men lad det ikke stoppe dig fra at tage springet og investere i din nattesøvn og velvære.

Skab dit eget drømmerige med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig forføre af lyset, komforten og skønheden i denne enestående seng. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top