vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

4.984 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance i soveværelset med vores moderne kontinentalseng i stof med indbygget LED-lys. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773327 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun, Pris: 4922.00

Drøm dig væk i komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare en seng, det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og afslappende rum.

Vi har tænkt på alt for at sikre, at din søvnoplevelse er i top. Den slidstærke stofbetræk i gråbrun farve giver sengen et moderne og luksuriøst look, samtidig med at det er åndbart og behageligt at røre ved.

Den justerbare sengegavl gør det nemt at tilpasse sengen til dine behov, om du gerne vil læse en bog eller se en film i sengen. Og med det farverige LED-lys langs sengens kanter kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse.

Men det stopper ikke her. Denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre i madrassen, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan sove endnu bedre.

For at sikre let installation og brug, medfølger en brugermanual, der guider dig gennem processen. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke medfølger.

Giv dig selv den luksuriøse gave af en god nats søvn med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Livet er for kort til ikke at sove godt.

Scroll to Top