vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

2.986 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Giv dig selv den ultimative komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766724 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit enkle og elegante design vil denne seng blive det centrale element i dit rum og skabe en beroligende atmosfære, der inviterer til afslapning og søvn. Det slidstærke stof, der er anvendt til sengen, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en seng af høj kvalitet.

Den justerbare sengegavl giver optimal støtte til din ryg, når du ønsker at slappe af, læse en bog eller se tv i sengen. Med det farverige LED-lys under sengen kan du skabe et hyggeligt og stemningsfuldt miljø, der er perfekt til både afslapning og romantik. De individuelle pocketfjedre i madrassen sikrer en behagelig liggeposition, der tilpasser sig din krop og absorberer stød og støj, når du bevæger dig om natten.

Topmadrassen er både blød og behagelig og har et hudvenligt betræk, der sikrer dig en god nattesøvn. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen først er åbnet. Med en brugervenlig manual medfølger sengen for nem og hurtig montering, og du kan se frem til en god nats søvn på din nye kontinentalseng.

Den cremefarvede seng i stof og træ har en elegant og tidløs udstråling, der passer perfekt til enhver indretning. Med dimensionerne 193 x 90 x 78/88 cm passer sengen ideelt til mindre rum eller som en ekstravagant gæsteseng. Med dette fantastiske produkt får du ikke kun en seng, du får også en stemningsskaber, der vil forvandle dit soveværelse til et personligt og indbydende rum. Nu er det tid til at investere i din søvn og velvære med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys.

Forkæl dig selv og dit hjem med denne smukke og funktionelle kontinentalseng, der er designet til at give dig den bedste mulige søvnoplevelse. Lad dig forføre af det beroligende LED-lys og oplev en helt ny måde at slappe af og finde ro på. Med denne seng investerer du ikke kun i din nattesøvn, du investerer også i dit velbefindende og din livskvalitet. Tag det første skridt mod en bedre søvn med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top