vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.225 kr.

Få luksus i soveværelset med vidaXLs kontinentalseng. Elegant design, indbygget LED-lys og behagelig komfort. Gør din søvn til en oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766763 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm i stof i en smuk cremefarve er en drøm af en seng, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og beroligende tilflugtssted. Denne elegante seng er designet med fokus på både stil og funktion og vil give dig en god nats søvn i absolut komfort og luksus.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, har en blød og behagelig tekstur, der indbyder til afslapning. Det enkle og rene look passer perfekt ind i enhver indretning og skaber en følelse af ro og harmoni i rummet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der er indbygget i sengens ramme. Med et tryk på en knap kan du skabe en magisk stemning i rummet og skifte mellem forskellige farver alt efter humør og ønsker. Dette innovative og stemningsfulde lysdesign tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse og skaber en unik atmosfære i dit soveværelse.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der gør den blød og behagelig at ligge på.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Den er designet med et USB-stik til LED-lyset, men vær opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Opgrader dit soveværelse med denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny dimension af komfort, stil og luksus i dit hjem. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at skabe dit eget personlige oase af velvære og søvnkomfort. Livet er for kort til at sove dårligt – invester i din fremtidige nattesøvn med denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top