vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.870 kr.

Få luksus og komfort i dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng i fløjlsmørkeblå. Den ultimative blanding af stil og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739531 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl mørkeblå
Pris: 4649.00 DKK

Drømmer du om en god nats søvn? Gør dine søvnløse nætter til fortid med vores eksklusive kontinentalseng i blød fløjl. Dyk ned i luksus og komfort, når du lægger dig til rette på denne vidunderlige seng.

Den bløde fløjl gør sengen til et sandt kunstværk af komfort. Med sine tætte og jævne fibre omsvøber fløjl dig i ren velvære, der pirrer dine sanser og byder på den ultimative afslapning.

Sengegavlen på vores kontinentalseng er ikke bare en smuk detalje – den er også praktisk. Justér den i højden efter dine behov og oplev den suveræne støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og forbløffende tilpasningsevne. Lad dem absorbere støj og stød, mens du drømmer sødt og ubesværet hele natten.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen en perfekt balance mellem stabilitet og komfort. Ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, denne madras vil sikre dig en fredfyldt nats søvn.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk for øget blødhed og komfort. Beskyt din madras mod slid og nyd den luksuriøse følelse af at svæve på en sky af ømhed.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den gave, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå. Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet – din bedste søvn venter lige her.

BEMÆRK: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. En brugermanual medfølger til nem og hurtig montering.

Seng:
– Farve: Mørkeblå
– Materiale: Fløjl (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner, konstrueret træ
– Mål: 203 x 163 x 118/128 cm (L x B x H)

Madras:
– Farve: Hvid og mørkeblå
– Materiale: Fløjl (100 % polyester)
– Fyld: Pocketfjedre, skum
– Mål: 160 x 200 x 20 cm (B x L x H)

Topmadras:
– Farve: Hvid
– Materiale: Stof (100 % polyester)
– Fyld: Skum
– Mål: 160 x 200 x 5 cm (B x L x H)

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top