vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

4.282 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil i denne moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning og få en god nats søvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766896 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og behageligt oase. Med sit elegante design og slidstærke stof i en smuk blå farve vil denne seng blive det centrale fokuspunkt i rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort og støtte, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en magisk stemning og tilføjer en touch af moderne stil til din indretning. Den topkvalitets madras med pocketfjedre er designet til at absorbere stød og støj, hvilket sikrer en rolig og forstyrrelsesfri søvn. Den medfølgende topmadras med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og blødhed til din soveoplevelse.

Bemærk, at denne seng leveres med en praktisk brugermanual til nem montering. Det unikke LED-lys har en USB-tilslutning, der kan klippes til den ønskede længde, og det medfølgende strømkabel sikrer en enkel og bekvem betjening.

Du kan nu skabe dit eget personlige lysoase med denne elegante kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den ultimative luksus og komfort med dette fantastiske møbel, der ikke kun er en seng, men også et smukt designelement i dit hjem. Gå ikke glip af chancen for at transformere dit soveværelse til en drømmeoase med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top