vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.402 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i gråbrun stof. Nyd ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335703728 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm er det ultimative valg til dig, der drømmer om en god nats søvn med stil og komfort. Denne luksuriøse kontinentalseng er designet til at inspirere til dyb afslapning og velvære i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun nuance tilføjer et tidløst og elegant touch til enhver indretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men også holdbart, så du kan nyde din seng i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din seng til din personlige komfort og støttebehov. Uanset om du sidder op og læser en god bog eller ser din yndlingsfilm, vil sengegavlen støtte din ryg perfekt og sikre dig en behagelig oplevelse.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer en høj kvalitet og en behagelig nats søvn. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser og tilpasser sig din kropskontur for optimal støtte og komfort. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fast, men stadig behagelig søvnoverflade.

Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra lag af blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Betrækket er hudvenligt og behageligt mod huden, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Denne kontinentalseng leveres med alt hvad du behøver for nem montering, og den er det perfekte valg for dig, der værdsætter kvalitet, stil og god søvn.

Oplev drømmeland med vidaXL kontinentalsengen med madras 100×200 cm i gråbrun stof og lad dig forkæle med en søvnoplevelse i særklasse. Takket være dens holdbarhed, komfort og elegante design vil denne kontinentalseng blive din foretrukne tilflugt efter en lang dag. Sæt kursen mod en bedre søvn med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top