vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.251 kr.

Få den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med en skøn madras og elegant design er dette det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697264 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant og tidløs gråbrun farve, kan du se frem til at opleve en helt ny standard for komfort og luksus i din søvn. Denne eksklusive kontinentalseng er designet med fokus på detaljer og kvalitet for at sikre dig den bedst mulige nattesøvn.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere stød og støj. Dette sikrer en behagelig og støttende liggeposition, uanset om du sover på maven, ryggen eller siden.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette fasthed og stabilitet, samtidig med at den sikrer en behagelig og komfortabel søvnoplevelse. Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt stof og fyldt med blød skum, der giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Sengen er ideel til alle sovestillinger og giver en perfekt kombination af stabilitet og komfort. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Med en praktisk brugermanual medfølger, er montering af sengen enkel og ligetil.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras. Med dens stilfulde design, holdbare materialer og enestående komfort, er denne seng det perfekte valg for dig, der værdsætter kvalitet og luksus i din hverdag. Vil du opleve en ny dimension af velvære og søvnkomfort? Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras – fordi du fortjener det bedste.

Scroll to Top