vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof blå

3.144 kr.

Få en god nats søvn med vores komfortable kontinentalseng i blåt stof. Høj kvalitet og stilfuldt design til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697266 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn fyldt med komfort og stil? Lad mig præsentere dig for vidaXL kontinentalsengen med en blød blå stofbetræk i størrelsen 90×190 cm. Denne seng er skabt til at opfylde alle dine søvnbehov og give dig den ultimative afslapning i en stilfuld indpakning.

Det slidstærke stof på sengen giver ikke kun et rent og enkelt look, men det er også åndbart og sikrer langvarig holdbarhed. Med den justerbare sengegavl kan du nemt finde den perfekte højde til optimal rygstøtte, mens du læser en bog eller ser din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en tilpasningsdygtig overflade. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker både stabilitet og komfort.

Topmadrassen er både blød og hudvenlig, hvilket giver ekstra komfortlag til din søvnoplevelse. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at samle sengen nemt og hurtigt, og du vil hurtigt opdage, hvordan din soveværelse forvandles til en oase af ro og velvære.

Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med vidaXL kontinentalsengen. Lad denne seng blive det centrale stykke i dit soveværelse og skab en atmosfære af luksus og velvære. Sov godt, drøm stort og nyd hver eneste søvnig øjeblik på denne skønne kontinentalseng.

Scroll to Top