vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.345 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Oplev luksus til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698085 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en komfortabel og stilfuld søvnoplevelse. Med et slidstærkt stof, åndbarhed og holdbarhed er denne seng designet til at skabe den perfekte atmosfære til en god nats søvn.

Sengens praktiske design omfatter en justerbar sengegavl, der giver optimal rygstøtte og mulighed for at tilpasse højden, så du kan nyde en behagelig siddestilling i sengen. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krops form for ultimativ støtte og komfort.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til alle sovestillinger og sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvalitet. Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige betræk, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng.

Det elegante design og holdbare materialer i sengen skaber en oase af ro og velvære i dit soveværelse. Med målene 203 x 103 x 118/128 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for madrassen og 100 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er dette en perfekt pasform til enhver moderne soveværelse.

Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras i gråbrun for en ekseptionel søvnoplevelse, hvor kvalitet, design og komfort går op i en højere enhed. Levér drømmene om en god nats søvn med denne luksuriøse seng, og nyd en naturlig støtte og fremragende komfort hver nat.

Scroll to Top