vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.096 kr.

Få luksuriøs komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl lysegrå. Oplev høj kvalitet og stil til en fantastisk pris. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667762 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Den luksuriøse fløjlsoverflade i en smuk lysegrå farve indfanger øjeblikkeligt din opmærksomhed med sit bløde og behagelige udseende. Fløjl er ikke blot et stilfuldt valg, men det er også utroligt behageligt at røre ved, hvilket sikrer en ekstra dimension af komfort.

Sengegavlen på kontinentalsengen er en anden bemærkelsesværdig detalje. Den kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde perfekt rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og optimal tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Med en medium fasthed giver madrassen den perfekte mængde støtte og stabilitet, hvilket gør den velegnet til enhver sovestilling. Topmadrassen har et slidstærkt betræk af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden. Denne alt-i-en seng giver dig den ultimative komfortoplevelse og støtte, du fortjener.

vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 160×200 cm er en investering i din søvnkvalitet og overordnede velvære. Med et elegant design og en usammenlignelig komfort er denne seng det ideelle valg for dig, der søger det bedste inden for sovekomfort. Tag din søvn til det næste niveau med denne skønne kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top