vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.813 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkeblå. Luksuriøs komfort og stil til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799825 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå
Pris: 4.682 kr.

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er det perfekte valg.

Sengen er en sand fryd for både øjet og kroppen. Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale i en dyb mørkeblå farve vil den skabe en følelse af ro og elegance i ethvert soveværelse. Fløjlsmaterialet er kendt for sin blødhed og behagelige berøring, der indbyder til ren afslapning.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du ligger og læser eller ser fjernsyn i sengen. Med sin stilfulde udformning og praktiske funktion gør sengegavlen din seng til et multifunktionelt møbel, der tilpasser sig dine behov.

Madrassen på 160×200 cm er udstyret med holdbare pocketfjedre, der sikrer en fantastisk støtte og komfort under hele nattens søvn. Pocketfjedrene er individuelt indkapslede og absorberer støj og bevægelser, så du kan få en uforstyrret søvn hver nat. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er betrukket med en hudvenlig og slidstærk stof, der giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den 5 cm tykke topmadras fuldender din soveoplevelse og giver dig den ultimative følelse af velvære.

Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Der medfølger en brugermanual til nem montering af sengen.

Skab din egen oase af ro og komfort med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle hver nat og vågn op frisk og veludhvilet til en ny dag fyldt med muligheder. Er du klar til at investere i din nattesøvn og dit velvære? Så tag det første skridt og giv dig selv den gave, du fortjener med denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top