vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

4.370 kr.

Bliv forelsket i vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i lyserød fløjl 140×200 cm – skab et drømmende soveværelse med stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796530 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

Drømmer du om nætter fyldt med luksus og komfort? Med vores eksklusive kontinentalseng i smuk lyserød fløjl kan du nu opleve den ultimative søvnoplevelse i din egen seng. Denne seng er ikke bare et sovemøbel, men en ægte oase af ro og velvære.

Lad os starte med stoffet – blød fløjl. Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse, og med denne seng får du en Berøringshærdende stof, der omfavner din krop og giver dig den mest behagelige søvnoplevelse hver nat.

Sengegavlen på vores kontinentalseng er ikke bare smuk at se på, den er også praktisk. Du kan justere højden efter dine behov, så du altid kan finde den perfekte position, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Med denne sengegavl får du ikke bare stilfuldt design, men også fantastisk rygstøtte.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort.

Topmadrassen, der følger med kontinentalsengen, er lavet af hudvenligt stof, der er blødt og behageligt mod huden. Den ekstra madrasbeskytter giver dig en ekstra lag af luksus og komfort, der vil forvandle din søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng leveres i en smuk lyserød farve, der vil tilføje et strejf af elegance til ethvert soveværelse. Den er lavet af høj kvalitet materialer, herunder solidt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer lang holdbarhed og stabilitet.

Drøm stort og sov bedre med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lyserød fløjl. Oplev den ultimative komfort og luksus i din egen seng hver nat og få den bedste søvn i dit liv. Giv dig selv den gave du fortjener og invester i din søvnkvalitet med vores contemporane seng.

Scroll to Top