vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lysegrå

2.938 kr.

Få luksus og komfort med en eksklusiv kontinentalseng fra vidaXL i fløjl i lysegrå. Ideel til en behagelig nattesøvn og elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796595 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nattesøvn og maksimal komfort. Med sit elegante design og bløde fløjlstekstur i en smuk lysegrå farve vil denne seng være et stilfuldt og luksuriøst tilføjelse til dit soveværelse.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter behov for at tilbyde optimal rygstøtte, mens du nyder dine foretrukne aktiviteter i sengen. Madrassen med pocketfjedre garanterer en høj kvalitet, enestående holdbarhed og en behagelig søvnoplevelse. Pocketfjedrene er kendt for deres evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret hvile.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende hudvenlige topmadras beskytter din madras og tilføjer ekstra lag af blødhed og komfort til din seng.

Sengen leveres i en elegant lysegrå farve, og dens nøje udvalgte materialer som fløjl og solidt lærketræ sikrer både stil og holdbarhed. Uanset om du vil slappe af, læse en bog eller se din yndlingsserie, vil denne kontinentalseng med madras sikre, at du får den bedste mulige søvn og hvile.

Så lad dig forkæle med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Tag springet til en bedre nattesøvn og invester i din velvære med denne eksklusive seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Scroll to Top