vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.928 kr.

Oplev luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Den perfekte kombination af stil og ergonomi. Bestil nu og sov som en dronning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797488 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en madras i størrelsen 160×200 cm i fløjl lysegrå er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn og maksimal komfort. Lad dig forkæle af det bløde og luksuriøse fløjlstof, som kendetegnes ved sine tætte og jævne fibre. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også et elegant og stilfuldt touch til dit soveværelse.

Sengen har en praktisk justerbar sengegavl, som giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras udstyret med pocketfjedre kan du være sikker på høj kvalitet, holdbarhed og optimal tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød og sørger for en rolig og behagelig søvn hele natten.

Denne kontinentalseng tilbyder en mellemhård støtte, som giver øget stabilitet og den rette fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Med den hudvenlige topmadras i hvid farve kan du sove endnu bedre og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen leveres i en flot lysegrå farve, og sengerammen er lavet af fløjl (100 % polyester) og massivt lærketræ, hvilket sikrer både holdbarhed og elegance. Med dette sæt får du en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. For let montering medfølger der en brugervenlig manual.

Forkæl dig selv med denne elegante og komfortable kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Med sit stilfulde design og maksimale komfort vil denne seng sikre dig en god nats søvn hver eneste nat – du vil næsten ikke have lyst til at stå op om morgenen.

Scroll to Top