vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.741 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Ideel til en god nats søvn og elegant indretning. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797512 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er et perfekt valg, hvis du leder efter komfort, stil og elegance til dit soveværelse. Med dimensionerne 160×200 cm tilbyder denne seng rigelig plads til en god nats søvn og total afslapning.

Sengens bløde fløjlsmateriale i en elegant mørkegrå farve tilføjer et strejf af luksus og øjeblikkelig hygge til dit rum. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, der sikrer en behagelig og afslappende søvnoplevelse.

Den medfølgende sengegavl, der kan justeres i højden, er både praktisk og stilfuld. Den giver ikke kun fremragende rygstøtte, men tilføjer også et strejf af elegance til sengens design. Det er det perfekte sted at læne sig tilbage og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og stor tilpasningsevne. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker stabil og fast støtte under søvnen. Du vil vågne op forfrisket og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen på denne seng er designet med hudvenligt stof, der er blødt og behageligt mod din hud. Det tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din soveoplevelse.

Samlet set er denne kontinentalseng fra vidaXL ikke kun en praktisk og komfortabel løsning til din søvn, men også en smuk og stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Med enkel montering og en brugervenlig manual er denne seng let at sætte op og vil være klar til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng og oplev en verden af komfort og stil i dit eget hjem.

Scroll to Top