vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

3.005 kr.

Opgrader din sovekomfort med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den blå farve tilføjer elegance til ethvert soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763993 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i en smuk blå stofkvalitet er det ultimative valg til en god nattesøvn. Med fokus på både komfort og stil vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og velvære. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, giver ikke kun et rent og tidløst udseende, men sikrer også åndbarhed og holdbarhed. Den tilpassede sengegavl kan indstilles i højden for at imødekomme dine behov og tilbyde optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre leverer denne kontinentalseng en enestående støtte, der tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde komfort sikrer stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med din komfort, hvilket gør denne seng ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af luksus og beskyttelse til din seng.

Sengen kommer i en smuk blå farve og er lavet af stof, massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer langvarig holdbarhed. Med dimensioner på 203 x 93 x 118/128 cm til sengen, 90 x 200 x 20 cm til madrassen og 90 x 200 x 5 cm til topmadrassen, er denne kontinentalseng perfekt til en enkelt person.

Hver pakke indeholder en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, samt en brugervenlig manual for nem montering. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Gå ikke glip af chancen for at opleve det bedste af design, komfort og kvalitet med denne vidaXL kontinentalseng med madras i blå stofkvalitet. Oplev fuldstændig søvn og vågn op forfrisket hver dag med denne enestående seng i dit hjem.

Scroll to Top