vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.294 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng i stilfuldt gråbrun stof. Perfekt til enhver soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733270 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det perfekte valg for dig, der vægter både komfort og stil højt. Med sit elegante og enkle design i gråbrun stof vil denne seng hurtigt blive et smukt og funktionelt element i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof er ikke kun behageligt at hvile på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng bevarer sit flotte udseende i lang tid. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv.

Med en madras fyldt med pocketfjedre er komforten i top. Disse pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og giver samtidig stabil og behagelig liggekomfort.

Topmadrassen består af hudvenligt stof og skum, hvilket gør den blød og komfortabel at ligge på. Med en hvid og gråbrun farvekombination tilføjer topmadrassen et ekstra lag af luksus og beskyttelse til din madras.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med en sengeramme af massivt lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng både solid og stabil. Mål på sengen er 193 x 93 x 118/128 cm, madrassen måler 90 x 190 x 20 cm, og topmadrassen måler 90 x 190 x 5 cm.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne komfortable, stilfulde og funktionelle kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fordybe i komforten og stilen i dit soveværelse og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top