vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof blå

3.184 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i blød blå stof. Perfekt til dig, der værdsætter kvalitet og stil. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733295 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og førsteklasses komfort. Sengens slidstærke stof i smuk blå farve tilføjer en moderne elegance til ethvert soveværelse, samtidig med at det åndbare materiale sikrer en behagelig temperatur hele natten.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov og giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af og nyde en bog eller se dine yndlingsfilm. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på høj kvalitet og en optimal støtte, der tilpasser sig din kropsform og sovestilling, samtidig med at den absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel hvileposition, især for dem, der sover på maven. Den medfølgende topmadras med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er fremstillet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, for langvarig brug og stabilitet. Den leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, så du nemt kan samle den og begynde at nyde dine drømmesengeoplevelse med det samme.

Invester i din søvnkvalitet med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng og oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og stil i dit eget hjem. Gør din søvn til en prioritet og vågn op hver morgen fyldt med energi og velvære.

Scroll to Top