vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet

2.826 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof, perfekt til en god nats hvile. Oplev ultimativ komfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689676 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i en smuk cremefarvet stof vil revolutionere din søvnoplevelse. Forestil dig at fordybe dig i den ultimative komfort og luksus hver nat i din egen seng. Takket være det slidstærke stof kan du nyde både et enkelt og rent udseende samt øget åndbarhed og holdbarhed.

Den praktiske sengegavl med justerbar højde giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, kan du være sikker på en rolig og støjsvag søvnoplevelse. Med en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort på én gang, er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Holdbar og behagelig bliver din søvn endnu mere luksuriøs med denne kontinentalseng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet.

Med en brugervenlig manual medfølger hvert produkt til nem og hurtig montering. Sengen er lavet af stof i cremefarvet, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, mens madrassen og topmadrassen giver den perfekte kombination af komfort og støtte. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Giv dig selv den gave at investere i din søvnkvalitet med denne eksklusive kontinentalseng. Oplev magien ved en god nats søvn og vågn op forfrisket og energisk hver eneste dag, klar til at erobre verden. Din søvnfortjener det bedste, så forkæl dig selv med denne elegante og komfortable kontinentalseng i dag.

Scroll to Top