vidaXL tyngdetæppe med betræk 200×200 cm 13 kg stof grå

824 kr.

Få ro og bedre søvn med vores vidaXL tyngdetæppe med blødt betræk i grå. Perfekt til stressreducering og dyb søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670400045119163 Kategori:

Dyk ned i en dybere søvnoplevelse med vidaXL tyngdetæppet med betræk. Dette tyngdetæppe er ikke blot et tæppe, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Forestil dig at indhylle dig selv i en omfavnende og beroligende følelse af tryghed hver nat – det er præcis, hvad dette tyngdetæppe tilbyder dig.

Med en størrelse på imponerende 200×200 cm og en vægt på 13 kg er dette tyngdetæppe perfekt til at omslutte din krop og skabe en følelse af dyb ro og afslapning. Tæppet er fyldt med en unik kombination af polyesterfibre og allergivenlige, ugiftige glasperler, der sikrer en jævn fordeling af vægten og giver dig en behagelig oplevelse, der minder om en varm omfavnelse.

Det elegante grå stof af 100 % bomuld på tæppets yderside føles blødt og behageligt mod din hud, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Med et aftageligt betræk, der har en side af kort broderigarn og en side af børstet polyester-mikrofibre, kan du tilpasse din komfort efter årstiden og dine præferencer.

De praktiske indvendige løkker gør det nemt at fastgøre tyngdetæppet til betrækket, så du kan nyde en sammenhængende og uforstyrret søvn hele natten. Skab din egen personlige oase af ro og velvære og lad dette tyngdetæppe være dit ultimative redskab til en forbedret søvnoplevelse.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med vidaXL tyngdetæppet med betræk – lad dig omslutte af dyb ro og komfort og oplev en søvnoplevelse, der vil forandre dit liv.

Scroll to Top