vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm kunstlæder grå

5.812 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Nyd LED-lys, stilfuldt kunstlæder og maksimal komfort i en luksuriøs 200×200 cm seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335985552 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm kunstlæder grå, Pris: 6185.00

Drømmer du om en god nattesøvn og et soveværelse, der emmer af luksus og stil? Så lad mig præsentere den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder i smuk grå farve. Denne seng vil ikke kun være et funktionelt møbel i dit hjem, men også en æstetisk oplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro.

Udført i slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, er denne kontinentalseng ikke kun let at rengøre med en fugtig klud, men den tilføjer også en touch af elegance og raffinement til rummet. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov og giver optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Det, der virkelig skiller denne seng ud fra mængden, er det farverige LED-lys, der løber langs sengens kanter og skaber en atmosfære af hygge og romantik. Med denne moderne funktion kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse og skabe din egen personlige oase.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale, der garanterer komfort og velvære.

Bemærk venligst, at denne seng leveres med en brugervejledning for nem montering, og du kan klippe LED-striben til den ønskede længde. Vi anbefaler en 5 V USB-strømkilde til LED-lyset, der desværre ikke er inkluderet i pakken.

Gør dine drømme til virkelighed med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. En seng, der ikke kun bringer komfort og stil ind i dit hjem, men også forvandler dit soveværelse til en oase af ro og skønhed. Se ikke kun din seng som et sted at sove, men som et designelement, der fremhæver din personlige stil og skaber en stemning af afslapning og luksus.

Scroll to Top