vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lyserød

3.488 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, blødt fløjl og perfekt størrelse i lyserød. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335987921 Kategori:

Den lyserøde vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×190 cm er en drømme-seng, der ikke bare giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer en luksuriøs og moderne touch til dit soveværelse. Med sit bløde fløjlsmateriale skaber sengen en hyggelig og indbydende atmosfære, der indbyder til afslapning og velvære.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver god støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den farverige LED-strip langs sengegavlen skaber en stemningsfuld belysning i rummet og tilføjer en sjov og moderne detalje til sengen.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og sikrer en komfortabel søvnoplevelse med høj holdbarhed. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk giver ekstra komfort og beskyttelse. USB-stikket til LED-strippen tilføjer en praktisk funktion til sengen, men husk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Mål: 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, 90 x 190 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 90 x 190 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen. Skab dit eget personlige oase med denne elegante kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en fantastisk måde. Tilfredsstill din indre interiørstylist med denne unikke og charmerende seng, der vil tage dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og hygge.

Scroll to Top