vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.475 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalseng – med indbygget LED-lys og luksuriøst stof. Få din bedste søvnoplevelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952059 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve er ikke bare en seng – det er en oplevelse. Med sit moderne design og luksuriøse funktioner vil denne seng blive det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, giver ikke kun et rent og stilfuldt udseende, men det er også åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl tilbyder fremragende støtte, når du skal slappe af og nyde en god bog eller se din yndlingsserie. Og med den farverige LED-strip kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og fantastiske tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn hver nat. Topmadrassen er lavet af blødt og hudvenligt materiale, der sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Og selvom den har et USB-stik til LED-lyset, medfølger den certificerede USB-strømkilde ikke – så sørg for at have en på hånden.

Skab dit eget personlige fristed med denne vidaXL kontinentalseng og lad dig fordybe i komfort og stil. En god nats søvn er ikke længere bare en drøm – det er en realitet med denne fantastiske seng.

Scroll to Top