vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.880 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952912 Kategori:

Med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm kan du skabe den ultimative oase af ro og velvære i dit soveværelse. Denne elegante seng vil ikke blot tilføre et strejf af elegance til din indretning, men den vil også bidrage til en forbedret søvnkvalitet og en følelse af velvære.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en smuk cremefarve, der både er åndbart og let at rengøre. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, så du kan nyde en god bog eller en film i optimal komfort. Med det farverige LED-lys kan du skabe en unik stemning i rummet og skabe den rette atmosfære til afslapning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krops form og sikrer en behagelig støtte og trykaflastning. Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stof, der giver en ekstra lag af komfort til din nattesøvn.

Denne kontinentalseng er ikke kun et funktionelt møbel, men også et statement-piece, der vil imponere enhver gæst. Med en let montering og en brugervenlig manual medfølger, kan du nemt få denne luksuriøse seng opstillet i dit hjem og forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng, og oplev den ultimative søvnkomfort og luksus i dit eget hjem. Lad denne seng med LED-lys være en kilde til glæde og afslapning i dit daglige liv. Investér i din søvnkvalitet og velvære med denne eksklusive kontinentalseng, der vil give dig en fornemmelse af luksus hver gang du går i seng.

Scroll to Top