vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.856 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng inkl. stemningsfuldt LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946510 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm i en smuk cremefarvet stof vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med et enkelt og rent look passer denne seng perfekt ind i enhver indretning og vil være det naturlige midtpunkt i rummet.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og behagelig i lang tid. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op og læser en bog eller ser tv.

Det unikke LED-lys design skaber en hyggelig stemning i dit soveværelse og tilføjer en skøn farverig touch. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en behagelig og støttende nattesøvn, da fjedrene absorberer støj og giver en god tilpasningsevne til din krop.

Topmadrassen, der er hudvenlig og komfortabel, sikrer endnu mere luksus og blødhed, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Denne komplekse seng i dimensionerne 193 x 147 x 118/128 cm er skabt af materialer af høj kvalitet, herunder stof, krydsfiner og massivt lærketræ. Pakken indeholder alt hvad du behøver for at montere sengen, og med den medfølgende brugermanual er det nemt og hurtigt at samle dit nye soveværelsesmøbel.

Så invester i din søvnkvalitet og skab en beroligende atmosfære i dit hjem med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Når du vælger denne seng, vælger du ikke kun komfort, du vælger også stil, holdbarhed og velvære hver nat. Gør dit soveværelse til en søvnig oase med denne skønne kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top