vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

4.429 kr.

Vil du sove som en dronning/ konge? Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Gør din søvnoplevelse til en luksuriøs oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946541 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for dig, der ønsker både komfort og æstetik.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof i en smuk cremefarve, der tilføjer elegance til ethvert rum. Stoffet er ikke kun pænt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer optimal komfort og lang holdbarhed.

Det unikke ved denne seng er dens indbyggede LED-lys, der giver rummet en magisk stemning. Du kan skabe forskellige atmosfærer med de farverige LED-strips, som kan kontrolleres efter behov. Lyset er både praktisk og stemningsfuldt og giver dig mulighed for at skabe den helt rette stemning i soveværelset.

Sovegavlen på sengen er praktisk justerbar i højden, så du kan tilpasse den til dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. Madrassen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop.

Topmadrassen er hudvenlig og behagelig at ligge på, og med sin blødhed tilføjer den ekstra komfort til din søvnoplevelse. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Sættet leveres med alt hvad du behøver for at samle sengen og installere LED-lyset. Det er nemt at følge den medfølgende brugervejledning, og du kan snart nyde din nye drømmeseng.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Lad den blive det elegante centrum i dit soveværelse og skab en beroligende og indbydende atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde din nattesøvn i fulde drag.

Scroll to Top