vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkebrun

5.258 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design er denne seng det perfekte valg for dig, der søger både komfort og stil. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946547 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve vil forvandle dit soveværelse og give dig den ultimative soveoplevelse. Med sit stilfulde design og smarte funktioner vil denne seng blive det centrale punkt i dit rum og skabe en hyggelig atmosfære.

Den slidstærke stofbetræk i en elegant mørkebrun nuance tilføjer en touch af luksus til sengen. Stoffet er ikke kun behageligt at røre ved, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil se smuk ud i mange år fremover.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den efter din foretrukne siddeposition. Sengegavlen er ikke kun praktisk, men den tilføjer også et sofistikeret og elegant touch til sengens design.

Det farverige LED-lys langs sengens sengegavl og bundskinner tilføjer en stemningsfuld belysning, der skaber en beroligende og hyggelig atmosfære i rummet. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysstyrker ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, så du kan skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Den komfortable madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og giver optimal støtte hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen med en blød og hudvenlig polyesterbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Den er nem at rengøre og vedligeholde, og den sikrer, at din seng forbliver frisk og hygiejnisk.

Med en USB-stik integreret i sengen kan du nemt oplade dine enheder og holde dem inden for rækkevidde, så du aldrig løber tør for strøm. Denne kontinentalseng er både funktionel og stilfuld og vil give dig den komfort og luksus, du fortjener.

Gør din soveoplevelse til noget ekstraordinært med denne imponerende kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL. Lad dig fortrylle af dens elegance, komfort og funktionalitet og skab dit personlige fristed, hvor du kan slappe af og genoplade kroppen hver nat.

Scroll to Top