vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lyserød

3.249 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og luksuriøst fløjlsmateriale – en drøm at sove i.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876777 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl vil forvandle dit soveværelse til en oase af stil og komfort. Den bløde fløjlbeklædning skaber en luksuriøs følelse, mens den justerbare sengegavl giver optimal rygstøtte, når du nyder en bog eller film. Med en farverig LED-strip under sengen kan du skabe en magisk stemning og skabe lys i mørket.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne for en god nats søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse. Denne kontinentalseng kombinerer stil med funktionalitet og er den perfekte tilføjelse til ethvert moderne hjem.

Sengen leveres i en smuk lyserød farve, der tilføjer en feminin touch til rummet. Med målene 193 x 90 x 118/128 cm passer den perfekt til et enkeltværelse eller gæsteværelse. Du vil elske det elegante design, den komfortable madras og det stemningsfulde LED-lys, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Skab dit eget lille fristed med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Lad lyset guide dig til drømmeland og vågn op forfrisket og veludhvilet hver morgen. Som en bonus medfølger en brugervenlig manual og alt, hvad du behøver for nem montering. Gør dit soveværelse til et rum, hvor komfort og stil forenes, med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl fra vidaXL.

Scroll to Top