vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkebrun

5.138 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, luksuriøs madras og holdbarhed til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878897 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med madras i elegant mørkebrun stof. Denne seng er designet til at revolutionere dine søvnvaner med sit eksklusive udseende og uovertrufne funktionalitet.

Sengens slidstærke stof i mørkebrun giver ikke kun et stilfuldt udtryk, men er også åndbart og let at rengøre, hvilket sikrer, at din seng altid ser ny og indbydende ud. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en behagelig støtte, men kan også tilpasses efter dine præferencer. Du kan nyde en behagelig læsestilling eller se dine yndlingsserier med den støtte, du har brug for.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, garanterer vores kontinentalseng den ultimative komfort og støtte til en god nattesøvn. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform, hvilket sikrer en jævn og støttende liggestilling. Madrassen, der tilbyder en mellemhård støtte, er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse.

For at sikre ekstra hygge og komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Topmadrassen beskytter madrassen og forlænger dens levetid samtidig med at den øger komforten i din seng.

Med en multifunktionel bænk som tilbehør får du ikke kun ekstra siddepladser, men også muligheden for at bruge den som en sengebænk ved fodenden. Denne elegante bænk i mørkebrun stof og træ tilføjer en ekstra dimension af stil og funktionalitet til dit soveværelse.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkebrun stof, der ikke kun giver en god nattesøvn, men også forvandler dit soveværelse til en oase af luksus og afslapning. Hver detalje er nøje udvalgt for at sikre den bedst mulige søvnoplevelse, og med en nem samling takket være den medfølgende brugermanual, er denne seng den ultimative investering i din fremtidige søvnkvalitet.

Scroll to Top