vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lyserød

3.227 kr.

Drøm sødt i en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL med elegant LED-lys. Skab glamour i soveværelset med denne moderne og stilfulde seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874665 Kategori:

Dykp ned i en verden af luksus og komfort med vores storslåede vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende lyserød farve. Denne seng er ikke bare et sted at hvile hovedet om natten; den er et designmæssigt mesterværk, der vil transformere dit soveværelse til en oase af stil og elegance.

Sengens bløde fløjlbetræk inviterer dig til at kravle ind under dynen og nyde en afslappende søvnoplevelse. Fløjl er ikke kun utroligt behageligt at røre ved, det tilføjer også en luksuriøs og sofistikeret atmosfære til enhver indretning. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du skræddersy din siddeoplevelse og nyde optimal komfort, når du læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Det mest iøjnefaldende ved denne seng er uden tvivl det farverige LED-lys, der skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Lad dig betage af de farverige lysstråler, der skaber en unik atmosfære og giver dig mulighed for at skabe din egen personlige belysningseffekt.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til et banebrydende valg. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, får du den optimale støtte og komfort, der sikrer dig en god nattesøvn hver gang. Den hudvenlige topmadras tilføjer et ekstra lag af blødhed og giver dig den ultimative liggekomfort.

OBS: Husk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering og en USB-tilslutning, så du kan oplade dine elektroniske enheder nemt og bekvemt.

Træd ind i en verden af elegance, komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad drømmene føre dig til en behagelig søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top