vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lyserød

3.231 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød 90×190 cm med indbyggede LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873510 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lyserød, Pris: 3215.00

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys i strålende lyserød fløjl. Denne seng er ikke bare et sted at sove – den er en oase af velvære og stil i dit soveværelse.

Blød fløjl omgiver dig, når du lægger dig til rette i sengen. Den tætte og jævne struktur af fløjlsmaterialet skaber en behagelig og skøn følelse mod din hud, mens du falder i søvn. Med en justerbar sengegærde får du både komfort og funktionalitet i ét – nyd den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Glem alt om en kedelig seng – vores kontinentalseng har en farverig LED-strip, der bringer lys og stemning ind i dit soveværelse. Lad dig fortrylle af de skiftende farver og skab den perfekte atmosfære til afslapning og ro.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er en sand luksusoplevelse. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop, så du får den bedst mulige støtte og komfort. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde en god nattesøvn hver eneste nat.

Med en seng i lyserødt fløjl bliver din indretning både elegant og indbydende. Skab dit eget personlige fristed med denne unikke og stilfulde kontinentalseng, der kombinerer luksus, komfort og funktionalitet på smukkeste vis.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forføre af blødt fløjl, farverige LED-lys og enestående komfort – du fortjener det bedste.

Scroll to Top