vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.680 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng fyldt med LED-lys og elegant fløjlsbetræk. Oplev ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873613 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 4667.00 Er du på udkig efter den ultimative luksusoplevelse i dit soveværelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys lige noget for dig. Denne imponerende seng bliver ikke kun et fokuspunkt i rummet, men den vil også give dig den bedste nattesøvn, du kan forestille dig. Med sit bløde fløjlsmateriale omslutter sengen dig i ren komfort og elegance. Fløjl er kendt for sit bløde og luksuriøse udseende, og det er en fornøjelse at røre ved.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten præcis efter dine behov, hvilket gør det ideelt til at læse en bog eller se tv i sengen. Den farverige LED-strip langs sengens kanter tilføjer en stemningsfuld belysning til dit soveværelse og skaber en unik atmosfære. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nats søvn med optimal støtte og komfort.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din madras. Den hvide og mørkegrønne farvekombination tilføjer et strejf af elegance til sengens design. Og for at gøre det endnu bedre, har sengen et praktisk USB-stik, så du kan oplade dine enheder eller skabe den perfekte stemning med ekstra belysning.

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du ikke kun en seng, men en komplet oase af komfort og stil i dit soveværelse. Brugermanualen gør det nemt at samle sengen, og med en USB-strømkilde kan du nyde alle funktionerne med lethed. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top