vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lyserød

3.220 kr.

Skab en drømmeagtig atmosfære i soveværelset med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys i blød lyserød fløjl.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875622 Kategori:

Den lyserøde vidaXL kontinentalseng med LED-lys er en drømmeagtig tilføjelse til ethvert soveværelse. En perfekt kombination af stil og komfort, denne seng vil forvandle dit soveværelse til et elegant og luksuriøst fristed. Den bløde fløjlsmateriale giver en sensuel og behagelig følelse, der inviterer dig til at slappe af efter en lang dag.

Sengens justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men også den perfekte støtte, når du vil læse en bog eller se din yndlingsserie. Med den farverige LED-strip på sengens underside kan du skabe en magisk stemning i rummet og skabe den perfekte atmosfære til afslapning og søvn. Den integrerede madras med pocketfjedre tilbyder enestående støtte og komfort, der tilpasser sig din krop og sovestilling.

Topmadrassen i sengen er beklædt med hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, der giver ekstra komfort og sikrer en god nattesøvn. Med en bekvem USB-port integreret i sengen kan du oplade dine enheder uden besvær, mens du nyder komforten i din seng.

Denne kontinentalseng er ikke kun et funktionelt møbel, men også et kunstværk, der vil tilføre elegance og stil til enhver soveværelsesindretning. Med sit smukke lyserøde fløjl og innovative LED-lysdesign er denne seng en drøm, der bliver til virkelighed.

Invester i din søvnkvalitet og stil med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fortrylle af dens skønhed og komfort og skab et soveværelse, der er en sand oase af ro og velvære.

Scroll to Top