vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder hvid

3.448 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilrent design og høj kvalitet, er dette din ultimative soveoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846359 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder hvid er den ultimative kombination af stil, komfort og innovation. Denne seng vil ikke blot forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase, men også sikre dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Fremstillet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, er denne kontinentalseng ikke blot smuk at se på, men også let at rengøre og vedligeholde. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeoplevelse, mens det farverige LED-lys tilføjer en stemningsfuld atmosfære til dit soveværelse.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, garanteres du optimal støtte og komfort hele natten lang. Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig og behagelig, men bidrager også til en øget følelse af velvære.

Den praktiske USB-port gør det nemt at oplade dine enheder, mens du nyder din seng. Og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg, så du hurtigt kan begynde at nyde fordelene ved denne fantastiske kontinentalseng.

Forkæl dig selv med den luksus og komfort, som kun en kontinentalseng med LED-lys kan tilbyde. Lad denne seng blive midtpunktet i dit soveværelse og oplev den ultimative søvnoplevelse hver nat. Med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder hvid er drømmesøvnen kun et klik væk.

Scroll to Top