vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder cappuccino

3.967 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys i smukt kunstlæder. Din nætter fortjener det bedste.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846392 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 120×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker både stil, komfort og funktionalitet i soveværelset. Sengen er designet med et fokus på både æstetik og praktiske funktioner, som vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase af ro.

Det slidstærke kunstlæder i cappuccino farve giver sengen et elegant og moderne udtryk, samtidig med at det er let at rengøre og holde pænt. Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få optimal støtte, når du sidder op i sengen.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er dog det farverige LED-lys, der løber langs sengens kanter og skaber en magisk stemning i rummet. Du kan vælge mellem forskellige lysfarver og indstillinger, så du kan skabe lige præcis den stemning, du ønsker i dit soveværelse.

Madrasen med pocketfjedre sikrer dig en behagelig og støttende nattesøvn, mens den hudvenlige topmadras giver ekstra komfort og blødhed. Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og den har et praktisk USB-stik, så du nemt kan oplade dine enheder uden besvær.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en komfortabel og stilfuld seng, men også et møbel, der vil bidrage til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit soveværelse. Lad dig fortrylle af det farverige LED-lys og den luksuriøse komfort, denne seng tilbyder, og oplev en helt ny dimension af velvære og afslapning i dit hjem.

Scroll to Top