vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm kunstlæder grå

5.430 kr.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbyggede LED-lys og elegant kunstlæderdesign. Sov som en konge i nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847249 Kategori:

Forestil dig en oase af ro og komfort i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant grå kunstlæder. Denne luksuriøse seng er ikke bare et sted at sove, men et ægte designmøbel, der vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og indbydende rum.

Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet giver sengen et sofistikeret udseende og gør den let at rengøre. Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men tilføjer også en ekstra dimension af komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det magiske touch kommer fra den farverige LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Og med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nattesøvn med optimal støtte og komfort.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig mod huden, men også let at vedligeholde. Denne kontinentalseng er designet med fokus på detaljerne og vil bestemt tilføre elegance og stil til dit soveværelse.

Oplev den ultimative kombination af design, komfort og funktionalitet med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forføre af luksus og skab dit eget fredelige tilflugtssted i hjertet af dit hjem.

Scroll to Top