vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder grå

3.374 kr.

Oplev luksus med vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og stilrent kunstlæderdesign – Fuldt udstyret til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845370 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder grå

Drømmer du om en opgradering af dit soveværelse? Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant grå kunstlæder vil med garanti tilføje en luksuriøs og moderne touch til din indretning. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner leverer denne seng både komfort og æstetik i topklasse.

Det slidstærke kunstlæder, som sengen er betrukket med, er ikke blot nemt at rengøre, men det tilføjer også et elegant og luksuriøst udtryk til rummet. Sengens sengegavl er justerbar i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og samtidig få en optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er dog dens farverige LED-strip, som skaber en magisk stemning og tilføjer en ekstra dimension til dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger, så du altid kan finde den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Under den stilfulde overflade gemmer sig en madras med pocketfjedre, som sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer stød og bevægelser, hvilket giver en optimal støtte og komfort hele natten.

Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige betræk, tilføjer en ekstra komfortabel lag og sikrer en behagelig overflade at sove på. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med dette komplette sæt, der indeholder sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og LED-strip, får du alt, hvad du behøver for at skabe dit eget lille oase af komfort og stil derhjemme. Med enkel og letforståelig montering, en USB-port og en brugervenlig betjening vil denne kontinentalseng med LED-lys blive det nye midtpunkt i dit soveværelse og give dig mange gode nætter med søvn i høj kvalitet. Giv dit soveværelse en opgradering med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL.

Scroll to Top